Figyelem! Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.

Árak

Árak, általános szerződési feltételek:

Javítás során az első óra mindenképp, ezt követően pedig minden megkezdett félóra kerül számlázásra. Általánosságban elmondható hogy egy hiba, probléma megoldása kb. 1-1.5 órát vesz idénybe.(hiba jellegétől függően) A számítógép legtöbb hibáját a helyszínen is ki lehet javítani, de egyes esetekben (operációs rendszer telepítés, hibakeresés, tesztelés stb.) elképzelhető az adott számítógép helyszínről történő elvitele. Ebben az esetben is a leggyorsabb módon próbáljuk a hibát, fennakadást elhárítani.

Elszállított alkatrész, számítógép esetén szállítólevelet, a végzett munkáról munkalapot állítunk ki. A javítás várható költségeit előzetesen egyeztetve a munka végeztével számlázzuk ki. A bevizsgált, szervizelt, elkészült számítógép illetve alkatrész javításának árát a termék szervizből történő visszaadásakor -tulajdonos részéről- kell kifizetni, illetve - munkavégző, szervizes részéről- a terméket a visszaadni. Átutalásos számla  esetén a számlán szereplő határidőig kell a szervizelés költségeit kiegyenlíteni.

Elkészült számítógép tárolása: szervizelés elvégzése után a nálunk hagyott, tulajdonos részéről át nem vett eszközt 5 napig ingyenesen tároljuk, ezt követően 200 Ft/eszköz/nap áron. A 30 nap után el nem vitt eszköz a tárolási díjjal növelt valamint a számlán szereplő tartozás együttes összegében értékesítésre kerül.

Általános számítógép szerelés, karbantartás, szoftvertelepítés - 8 000 Ft/óra

Operációs rendszer telepítése, újratelepítése alapbeállítással(Nem helyszíni telepítéssel) - 20 000 Ft

Operációs rendszer telepítése, újratelepítése alapbeállítással(Nem helyszíni telepítéssel, további ingyenes szoftverek telepítésével: Avast vírusvédelmi szoftver, alternatív böngészők, java, LibreOffice irodai programcsomag) - házhoz szállítás beállítás - 30 000 Ft

Laptop, netbook ventilátor légút és hűtőborda-tisztítás - 14 000 Ft

Adatmentés újratelepítés előtt működő gépről (gépen tárolt levelezés, dokumentumok, képek, videók, internetes kedvencek) majd az adatok visszamásolása az eredeti meghajtóra -előzetes megbeszélés alapján - 10 000 Ft-tól

Adat visszaállítása véletlen törlés, formázás esetén, lemezsérülés esetén - 15 000 Ft-tól

Honlapszerkesztés - egyéni ajánlat alapján

Kiszállási díj Egerben - ingyenes

Kiszállási díj Egeren kívül - 200 Ft/km

 

A fenti árak szolgáltatási díjak, az esetlegesen beszerelt eszközök és teljes újratelepítés esetén az operációs rendszer árát nem tartalmazzák!

Az árak csak magyar/angol nyelvű operációs rendszerek esetén értendőek!

A szolgáltatás megrendelésével Ön elfogadja a fent leírt feltételeket!